Рафінована оливкова олія Monini Anfora – це природний італійський продукт високої якості. Вона виготовляється за допомогою методу першого холодного віджиму, який є найбільш складною і дорогою технологією. Після збору оливок їх відразу транспортують на виробництво, де відбувається механічна сортування і очищення від різних домішок. Далі сировину пропускають через етап пресування, під час якого отримують олію, яку на заключному етапі рафінують і розливають по пляшках.
Рафінована оливкова олія Monini Anfora відрізняється яскраво вираженим смаком і вишуканим приємним ароматом. Цей продукт можна використовувати для заправки салатів, смаження риби, м’яса і овочів, змащування тіста перед випіканням. Олія не пригорає і не димиться під час термообробки, а також не виділяє небезпечних речовин. У представленому продукті міститься максимальна кількість мононенасичених жирів, які є необхідними для роботи серцево-судинної системи. Також оливкова олія багата речовинами, які запобігають утворенню тромбів, зміцнюють м’язову і кісткову тканину, поліпшують перистальтику кишечника. Її успішно використовують не лише в кулінарії, але й у косметології та медицині. На основі оливкової олії створюють креми, маски, лосьйони, а також використовують у чистому вигляді.
Цей універсальний і високоякісний продукт створений в Італії торговою маркою Monini, яка була заснована на початку двадцятих років минулого століття.